Om Collective

Collective er en high-street mode- og livsstilbutik til og for kvinder.
Vores butikker er beliggende i nogle af Københavns mest inspirerende og pulserende gader, Elmegade 21 på Nørrebro og Amagerbrogade 51 på Amager.

Collective udbyder særligt udvalgte mode- og livsstilsprodukter til den modebevidste kvinde, som ønsker at blive inspireret gennem de produkter hun omgiver sig med i sin hverdag. 

Collective's varesortiment tæller alt fra tøj, accessories, sko, bøger, parfume, kunst til beauty produkter, der er særligt udvalgt med henblik på at inspirere og matche storbykvindens behov.

Collective's univers er vores signatur, hvor modsætninger mødes i en blanding af ren og minimalistisk design, med æstetik sat overfor futuristisk og dynamisk kunst. 

Collective ønsker at tage kunden til et helt nyt niveau, både online og offline gennem et specielt designet butiksunivers og en social medieplatform, der møder kunden ud fra netop deres behov og derved skaber en total kundeoplevelse. Vores medieplatform er et socialt netværk hvor du har mulighed for at blive en del af en kreativ udvikling. 

Besøg vores butikker:

Elmegade 21, 2200 København N

Amagerbrogade 51, 2300 København S